Välkommen

Du får gärna besöka min hemsida
www.amotshagevavhus.se

fredag 31 augusti 2012

Sensommar i köksträdgården och ännu en sittdyna!

 

 
Ännu ett gäng sittdynor blev klara enligt beställning! Den här gången med får på baksidan!!

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att hitta till din blogg och ännu roligare att vi huserar inte så långt ifrån varandra. Själv hör jag hemma utanför Åsenhöga. Kukl med ännu en vävblogg till listan!
  /Sanna

  SvaraRadera
 2. Än en gång fina sittkuddar och snygg färgkombination med grått och grönt! Färgar du det gråa själv... jag skulle vilja väva lite i grått men har svårt att hitta mattrasor till det. Går det att använda svart textilfärg och få fram grått tror du... genom att öka vikten på textilierna?
  Jättevackra blommor i din köksträdgård har du också/Irené

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grått är en knepig färg, ändrar sig tillsammans med andra färger! Jag har inte vågat färga grått men hade tur att hitta några gråa påslakan på second hand! Hälsningar Ursusla

   Radera
 3. Jag vet att det är en svår färg, tänkte om du hade något knep! Jag har testat med en textilfärg som hette antrasit, men det blev inte bra... det blev någon konstig blågrå färg. Jag får jaga vidare på secondhand och se om jag har samma tur som dig:-)
  Hälsningar Irené

  SvaraRadera
 4. Jag har också försökt med antrasit, det blev mer allmogeblått, inte grått i alla fall!! Lycka till i jakten på grått. Vi hörs! Ursula

  SvaraRadera